Plan gemakkelijk jouw afspraak in

*LET OP: Wil je jouw afspraak wijzigen of annuleren? Wij vragen je om jouw afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen of te wijzigen. Dit is kosteloos. Wanneer afspraken binnen 24 uur voor aanvang worden geannuleerd, brengen wij een tarief bij jou in rekening. Dit zelfde geldt ook voor een no-show op jouw afspraak.

**GOED OM TE WETEN:

In de salon zijn een aantal maatregelen genomen, voor zowel uw als onze veiligheid.

Wij zijn van nature gewend aan maatregelen op het gebied van veiligheid en hygiëne. In het licht van de corona-crisis zijn deze maatregelen aangescherpt en zijn er enkele maatregelen toegevoegd:

– Zoals u niet ontgaan is, is een ‘anderhalve-meter-samenleving’ onderdeel van de realiteit geworden. Dit betekent dat onze druk bezochte salon bij zowel de receptiebalie, wachtruimte en behandelstoelen enkele aanwijzingen hebben gekregen om u en ons daaraan te helpen herinneren.

– Om bovenstaande maatregel te kunnen hanteren kunnen wij slechts een beperkt aantal klanten in de wachtkamer toelaten. Om deze reden vragen wij u om alleen te komen. Bij kind(eren) bij voorkeur 1 ouder.

– Uiteraard is de intentie gebleven, maar wij schudden geen handen meer in de salon.

– Wij verzoeken u om op tijd voor uw afspraak aanwezig te zijn. Bij uitloop nemen wij contact met uw op.
Bij TE LAAT komen zijn wij genoodzaakt om een nieuw afspraak in te plannen.

– De medewerkers van FHS geeft u aan wanneer u in de behandelstoel kan plaatsnemen; de behandelstoelen en wachtruimte worden extra gereinigd na ieder bezoek.

– Wij vragen u bij binnenkomst om uw handen minimaal 20 seconden te wassen bij de wastafel in de beschikbare ruimte daarvoor. Of desinfecteren bij de binnenkomst bij de desinfecteer paal.

– Toiletbezoek is feitelijk zo min mogelijk gewenst. Houd daar alstublieft rekening mee. Bij medische aandoeningen kan een uitzondering worden gemaakt.

– Indien u zich ziek voelt, koorts heeft en/of last van de luchtwegen, verzoeken wij u dit tijdig te melden. Kom dan niet op eigen initiatief naar de salon bescherm uzelf en anderen!

– Bij het maken van een afspraak informeren wij naar uw huidige gezondheidstoestand en die van uw huishouden, zodat wij – indien nodig – passende maatregelen kunnen nemen. Dit is de verscherpte triage: door enkele vragen bepalen wij of u in de salon behandeld kan worden.

– Heeft u een afspraak staan, maar geeft u door de huidige coronacrisis toch voorkeur aan een andere afspraak? Wij hebben daar alle begrip voor. Geeft u dit svp minimaal 24 uur voor aanvang afspraak telefonisch door!

Wij zijn er graag voor u, maar moeten ook uw en onze veiligheid kunnen garanderen. Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip in deze situatie; alleen op die manier kunnen wij het voor iedereen weer mogelijk maken iedereen weer te behandelen om mooi en gezond de salon te bezoeken.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit bericht, bel of mail ons gerust via
Tel: 020-411 28 78
Mail: info@studiofhs.com
www.studiofhs.com

Heb je vragen?

Bel dan 020 411 2878

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag        Gesloten

—————————————

Dinsdag          09:00– 17:30

—————————————

Woensdag     09:00– 17:30

————————————–

Donderdag   09:00– 17:30

————————————–

Vrijdag          09:00– 17:30

————————————–

Zaterdag      09:00– 17:30

————————————-

Zondag         Gesloten