*LET OP: Wil je jouw afspraak wijzigen of annuleren? Wij vragen je om jouw afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen of te wijzigen. Dit is kosteloos. Wanneer afspraken binnen 24 uur voor aanvang worden geannuleerd, brengen wij een tarief bij jou in rekening. Dit zelfde geldt ook voor een no-show op jouw afspraak.

Prijsdifferentatie
Studio FHS werkt met prijsdifferentiatie.

Dit betekent dat wij verschillende prijzen berekenen voor dezelfde behandeling. Wij werken met prijsdifferentiatie omdat de lonen in de kappersbranche gekoppeld zijn aan leeftijd / ervaring / kennis en specialisatie. De prijs van jouw behandeling hangt samen met welke kapper je helpt; je vind dit terug in de prijslijst. Alle medewerkers in onze kapsalon zijn goed opgeleid en zeer getalenteerd. Je hebt zelf de vrijheid om te kiezen door wie je geholpen wilt worden en in het verlengde daarvan, hoeveel je wilt besteden. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop. Dat garanderen wij voor iedere kapper in onze kapsalon.

Wij hanteren  prijsniveaus: Hair Stylisten, Top-Stylisten en Master-Stylisten/Krulspecialisten

Stylisten zijn talentvolle kappers/sters met een goede vaktechnische scholing. Zij zijn in staat een prima coupe te knippen en ook de meeste kleuringen zijn geen probleem. In onze salon doen Stylisten ervaring op en krijgen de begeleiding en training die zij nodig hebben om hun vakkennis uit te breiden.

Top-Stylisten werken en trainen over het algemeen al enkele jaren in onze salon. Door hun ruime ervaring kunnen ze een goed advies geven. Voor een nieuwe coupe of kleur kunt u zonder zorgen kiezen voor een van onze Top-Stylisten.

Studio FHS streeft naar meer transparantie in de tarieven. Daarom werken wij  met prijsdifferentiatie.

ONLINE EEN AFSPRAAK MAKEN

BEL 020 411 2878

Chat openen
Goedemiddag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?