Voor een unieke ervaring

THE FHS. EDUCATION

Onze klanten verdienen het om geknipt te worden door stylisten met meerdere jaren aan ervaring. Daarom werken wij bij Studio FHS met topstylisten die deskundig en professioneel te werk gaan. Wij leveren hoge kwaliteit opleidingen en trainingen aan onze collega’s en zorgen ervoor dat onze collega’s op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Onze collega’s volgen de Masterstylistenprogramma van Goldwell. Dit wordt zowel intern als extern gedaan bij een van de Goldwell Academy locaties. Ieder kwartaal volgen onze collega’s deze trainingen. Het is belangrijk dat onze stylisten kennis maken met elke invalshoek. Deze expertise doen zij op bij een van de experts, waarvan zij les krijgen in de Goldwell. Academy. Ondanks dat alle collega’s dezelfde opleiding krijgen lijkt het in praktijk anders te gaan. Elke van onze collega’s heeft unieke stijl van knippen. Daarom vinden wij het niet gek dat u per se geknipt wil worden door een collega in plaats van verschillende van onze collega’s. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit en streven wij naar het behalen van een hoog niveau.

Voor een unieke coupe

EEN COUPE DIE BIJ JOU PAST

Om de perfecte coupe te kunnen creëren is het voor onze experts vanzelfsprekend dat wij allereerst naar jouw wensen luisteren en vervolgens de expertise erbij halen om te kijken of deze wens wel past bij uw gezichtsvorm. Vervolgens brengen wij een advies en geven wij u even de tijd om dit te verwerken. Vervolgens gaan wij deskundig van start.

De behandeling begint bij ons altijd met een adviesgesprek voor de spiegel. We luisteren hierbij goed naar jouw wensen en brengen met onze expertise vervolgens advies uit, waarna u gerust plaats kunt nemen om uw haar te laten wassen. Alle behandelingen worden deskundig en professioneel uitgevoerd. Na het wassen van uw haar kunt u plaats nemen in de stoel en kunt u genieten van een kop koffie, thee of een heerlijke cappuccino.

ONLINE EEN AFSPRAAK MAKEN

BEL 020 411 2878

LAATSTE NIEUWS

Nieuws

Wij zoeken jou!

Onze Motto!?Vooruitgang gaat niet om snelheid, maar om richting? Wij zijn als salon de verschil…

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag        Gesloten

—————————————

Dinsdag          09:00– 17:30

—————————————

Woensdag     09:00– 17:30

————————————–

Donderdag   09:00– 17:30

————————————–

Vrijdag          09:00– 17:30

————————————–

Zaterdag      09:00– 17:30

————————————-

Zondag         Gesloten