ONZE DIENSTEN

Bij Studio FHS halen wij meer uit je haar. Wij maken gebruik van merken die
alleen organische producten gebruiken bij de productie. Om de perfecte coupe te
creëren hebben wij voor elk van onze diensten een specialist in huis.

Knippen en wassen

Om de perfecte coupe te kunnen knippen overleggen wij eerst met jou over hoe je het precies wilt hebben en kijken wij naar de vormgeving van jouw gezicht.

Kleuren

Dankzij de ervaring van onze kleurspecialisten zijn wij in staat om jouw haar de perfecte kleur te geven die bij je past.

Curly Cut

Onze krul specialisten weten echt waar ze mee bezig zijn en dragen een echte passie voor het vak. Het knippen gebeurt met een speciale schaar, krul voor krul. Elke krul krijgt aandacht waardoor het mooiste eind resultaat word behaald.

Treatments

Wij verrichten verschillende behandeling. Dankzij de deskundigheid van onze specialisten weten wij wat wel en niet goed is voor uw huid of haar.

Gezicht

Uw gelaat of wenkbrauwen laten epileren of juist uw wenkbrauwen laten verven? Bij Studio FHS weten wij, hoe wij u het beste kunnen helpen hierbij.

Haarverlenging

Kies voor een extra Hair Weft of Keratine extentions. Voor een passende verlening lang en volumineus haar.

Bekijk de voorbeelden op onze Instagram

@studiofhs

TARIEVEN

*Wij krijgen veel vragen over de prijzen van highlights en Balayage behandelingen. In onze salon leveren wij maatwerk en zonder het haar in het echt gezien te hebben, is het voor ons onmogelijk om een prijsindicatie te geven. De prijzen die gehanteerd worden hebben onder meer te maken met de lengte, dikte, structuur, conditie, huidige ondergrond van het haar en het gewenste resultaat.
Uiteraard is het mogelijk en hebben we het liefst dat uw langs komt in de salon voor een adviesgesprek en prijs indicatie. Dit is geheel vrijblijvend en hiervoor hoeft geen afspraak gemaakt te worden.

**Bij grote behandelingen zoals highlights, Balayage of extentions behandelingen (die langer duren dan 90 minuten) vragen wij een borg. Wij nemen contact hierover op met jou.

Wil je, je afspraak annuleren? Doe dit dan 24 uur van te voren. Als je jouw afspraak niet 24 uur van te voren annuleert krijg je jouw borg niet terug.

BEL 020 411 2878

Chat openen
Goedemiddag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?