Voor een unieke ervaring

THE FHS. EDUCATION

Onze klanten verdienen het om geknipt te worden door stylisten met meerdere jaren aan ervaring. Daarom werken wij bij Studio FHS met topstylisten die deskundig en professioneel te werk gaan. Wij leveren hoge kwaliteit opleidingen en trainingen aan onze collega’s en zorgen ervoor dat onze collega’s op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Onze collega’s volgen de Masterstylistenprogramma van Goldwell. Dit wordt zowel intern als extern gedaan bij een van de Goldwell Academy locaties. Ieder kwartaal volgen onze collega’s deze trainingen. Het is belangrijk dat onze stylisten kennis maken met elke invalshoek. Deze expertise doen zij op bij een van de experts, waarvan zij les krijgen in de Goldwell. Academy. Ondanks dat alle collega’s dezelfde opleiding krijgen lijkt het in praktijk anders te gaan. Elke van onze collega’s heeft unieke stijl van knippen. Daarom vinden wij het niet gek dat u per se geknipt wil worden door een collega in plaats van verschillende van onze collega’s. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit en streven wij naar het behalen van een hoog niveau.

Organische kleuren

EEN PASSENDE KLEUR

Dankzij de expertise van onze kleurspecialisten zijn wij in staat om samen met jou de perfecte kleur te kiezen die uitstekend bij jou past. Wij stemmen de kleur af met jou en zorgen ervoor dat jouw coupe voldoet aan jouw wensen.

Bij de behandeling geeft onze kleurexpert aan de hand van jouw wensen een advies uit en brengt jou op de hoogte van de kosten, waardoor je precies weet waar je aan toe bent en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Vervolgens wordt het recept het gecreëerd en mengen we de kleuren om uiteindelijk de perfecte kleur te krijgen.

De kleurbehandeling vindt plaatst op het moment dat u geniet van een kopje koffie, thee of een heerlijke cappuccino. Na de behandeling wachten wij tot de kleur rustig is ingetrokken in jouw haar en spoelen, wassen en verzorgen wij jouw haar. Deze behandeling voeren wij zorgvuldig uit, zodat wij ten alle tijden een glimlach zien op jouw gezicht.

ONLINE EEN AFSPRAAK MAKEN

BEL 020 411 2878

LAATSTE NIEUWS

Nieuws

Wij zoeken jou!

Onze Motto!?Vooruitgang gaat niet om snelheid, maar om richting? Wij zijn als salon de verschil…

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag        Gesloten

—————————————

Dinsdag          09:00– 17:30

—————————————

Woensdag     09:00– 17:30

————————————–

Donderdag   09:00– 17:30

————————————–

Vrijdag          09:00– 17:30

————————————–

Zaterdag      09:00– 17:30

————————————-

Zondag         Gesloten