FS Academy: kleur rijker

FS Academy

“Til jouw skills naar een hoger niveau” 

Wie jij bent, dat is onze drijfveer. Sommige kappers zijn uitbundig, sommigen ingetogener. De een is dol op klemmen en kleuren zetten, de ander is een absolute tondeuse-maestro. Dagelijks krijg je een hele regenboog van mensen in je stoel. Die willen allemaal een haarstijl waar ze zich prettig bij voelen. Bij ons leer je jezelf ontwikkelen en jouw eigen stijl ontdekken. 

FS Academy leert jou hoe je andere mensen mooi maakt. Kijk eens! Stralend als lopen ze je salon uit.

Reboot je leven
FS Academy is meer dan alleen een kale leerschool voor haarstyling. Wij willen iets terugdoen voor de samenleving. Met hulp van de gemeente Amsterdam bieden we FS Cursussen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Jij leert knippen, de gemeente trekt de knip. 

Maar je leert niet alleen hoe een schaar werkt; je leert een vak. Een ambacht. Dat geeft je zelfvertrouwen, een gevoel van toegevoegde waarde. En als cadeautje mag je iedere dag nieuwe mensen blij maken.

BY FATOS

BE AN ARTIST IN COLOURING AND FADING.

“Verken je grenzen en verleg ze.” 

Was balayage ooit een trend, het is inmiddels een klassieker – en nog steeds immens populair. Wil je de technieken beter in de vingers krijgen? Net een stapje verder gaan en je eigen grenzen verleggen?

Fatos geeft je inzicht in de finesses van balayage. Je leert hoe je moet blenden en faden, en de mooiste overlopen creëert. Met het accent op de donkere kleurhoogtes en haar met structuur. Aan de hand van drie modellen laat Fatos je zien wat de creatieve mogelijkheden zijn. ’s Middags ga je zelf aan de slag op een mannequinhead.

Bijzonderheden:

» Praktijkgericht seminar voor stylisten op elk niveau;

» ’s Ochtends look & learn, ’s middags workshop;

» Je hoeft geen model mee te nemen, voor elke cursist staat een mannequinhead klaar. Deze mag je na afloop meenemen;

» Neem je werkmateriaal mee.

BEL 020 411 2878

Chat openen
Goedemiddag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?