Studio FHS

Over Ons

DE OPRICHSTER

Fatos begon haar  droom in 2011 met 4 stoelen in haar eentje in Amsterdam. Ze is super energiek weet niets van stilstaan en is een  gigantisch gemotiveerd persoon en een doorzetter. Voor velen is zij de idool en motiveert con-collega’s om vooruit te komen. Ze zit al 18 jaar in het kappersvak en heeft ruim 11 jaar haar eigen salon.

Sinds 4 jaar geeft zij nationale en internationale opleidingen. Ze staat bekend met haar signature kleur recepten en balayages waar klanten uit het hele land komen voor oogstrelende balayages. Als geen ander weet Fatos immers dat blonderen, inkleuren en vooral tonen in donker haar echt een kunst is. Ze werkt met een internationale team aan constante verbetering in het vak, daarnaast geeft ze haar shows en masterclasses. Ze werk als Artist bij Kao waar ze exclusieve educaties geeft.

Ook is zij in 2021 haar eigen FS academy begonnen. Persoonlijk is een van onze kernwaarden, het is ons doel om u verder te helpen! In ons onderwijs staat dit centraal, samen zoeken we naar de punten waar je het meeste kunt groeien en passen ons onderwijs daarop aan.

Neem een kijkje www.Fsacademy.nl 

ONS TEAM

Onze topstylisten worden op hoog niveau opgeleid in de laatste trends en ontwikkelingen. Dit gebeurt op zowel nationaal als internationaal niveau in de vorm van masterclasses, vakbeurzen en coiffeur shows.

Ons salon is speciaal ingericht voor vrouwen die vanwege hun geloofsovertuiging haarbedekking dragen, zo is ieder vrouwelijk doelgroep bij ons welkom.

Graag verwelkomen wij u in onze salon.

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen wij uw wensen bespreken.

Kortom: een bezoekje aan onze salon is een afspraak om naar uit te zien!

BEL 020 411 2878

Chat openen
Goedemiddag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?