TARIEVEN

Prijsdifferentatie
Studio FHS werkt met prijsdifferentiatie.

Dit betekent dat wij verschillende prijzen berekenen voor dezelfde behandeling. Wij werken met prijsdifferentiatie omdat de lonen in de kappersbranche gekoppeld zijn aan leeftijd / ervaring / kennis en specialisatie. De prijs van jouw behandeling hangt samen met welke kapper je helpt; je vind dit terug in de prijslijst. Alle medewerkers in onze kapsalon zijn goed opgeleid en zeer getalenteerd. Je hebt zelf de vrijheid om te kiezen door wie je geholpen wilt worden en in het verlengde daarvan, hoeveel je wilt besteden. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop. Dat garanderen wij voor iedere kapper in onze kapsalon.

Wij hanteren  prijsniveaus: Hair Stylisten, Top-Stylisten en Master-Stylisten/Krulspecialisten

Stylisten zijn talentvolle kappers/sters met een goede vaktechnische scholing. Zij zijn in staat een prima coupe te knippen en ook de meeste kleuringen zijn geen probleem. In onze salon doen Stylisten ervaring op en krijgen de begeleiding en training die zij nodig hebben om hun vakkennis uit te breiden.

Top-Stylisten werken en trainen over het algemeen al enkele jaren in onze salon. Door hun ruime ervaring kunnen ze een goed advies geven. Voor een nieuwe coupe of kleur kunt u zonder zorgen kiezen voor een van onze Top-Stylisten.

Studio FHS streeft naar meer transparantie in de tarieven. Daarom werken wij  met prijsdifferentiatie.

*Wij krijgen veel vragen over de prijzen van highlights en Balayage behandelingen. In onze salon leveren wij maatwerk en zonder het haar in het echt gezien te hebben, is het voor ons onmogelijk om een prijsindicatie te geven. De prijzen die gehanteerd worden hebben onder meer te maken met de lengte, dikte, structuur, conditie, huidige ondergrond van het haar en het gewenste resultaat.
Uiteraard is het mogelijk en hebben we het liefst dat uw langs komt in de salon voor een adviesgesprek en prijs indicatie. Dit is geheel vrijblijvend en hiervoor hoeft geen afspraak gemaakt te worden.

**Bij grote behandelingen zoals highlights, Balayage of extentions behandelingen (die langer duren dan 90 minuten) vragen wij een borg. Wij nemen contact hierover op met jou.

Wil je, je afspraak annuleren? Doe dit dan 24 uur van te voren. Als je jouw afspraak niet 24 uur van te voren annuleert krijg je jouw borg niet terug.

ONLINE EEN AFSPRAAK MAKEN

BEL 020 411 2878

Chat openen
Goedemiddag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?